Käyttöehdot
TOIMITUS- JA TILAUSEHDOT

YLEIST√Ą

Tervetuloa Meditekstiilien pariin ‚Äď Olemme jo vuodesta 1971 tarjonneet asiakkaillemme laadukkaita terveydenhoitoalan tekstiilej√§.

Meditekstiili/ Br√•dis Oy (jatkossa ‚ÄĚMeditekstiili‚ÄĚ) myy tuotteita t√§ysi-ik√§isille yksityishenkil√∂ille ja yrityksille (jatkossa ‚ÄĚasiakas‚ÄĚ) Suomeen. K√§ytt√§ess√§√§n meditekstiili.fi ‚Äď verkkokaupan palvelua tai ostaessaan tuotteita meditekstiili.fi -verkkokaupasta asiakas hyv√§ksyy t√§ss√§ sopimuksessa ilmenev√§t ehdot ja sitoutuu noudattamaan n√§it√§ ehtoja.

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.1.2022 alkaen.

PALVELUNTARJOAJA

Meditekstiili / Brådis Oy

Antinkatu 1M1

28100 Pori

Finland

myynti@meditekstiili.fi

(Y-tunnus: 0459256-8)

TILAAMINEN

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin.

Asiakkaan tulee antaa itsestään oikeat tiedot asioidessaan verkkokaupassa. Asiakkaan vastuulla on ilmoittaa viivytyksettä Meditekstiilille kirjallisena sähköpostitse tietojen muuttumisesta.

Meditekstiili varaa oikeuden tarvittaessa rajoittaa tarjoustuotteiden asiakaskohtaista ostomäärää.

Asiakasta sitova tilaus syntyy, kun asiakas tilaa tuotteet verkkokaupasta. Tilausvahvistus lähetetään mahdollisimman pian noin 0-5 arkipäivän sisällä, tilauksen järjestelmään kirjautumisen jälkeen. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et ole saanut tilausvahvistusta määräajassa. Tilausvahvistus voi joutua myös sähköpostin roskapostikansioon.

Asiakkaan vastuulla on tarkastaa, että tilausvahvistuksessa on ilmoitettuna oikeat tiedot ja tilausmäärät. Ongelmatilanteissa voi kääntyä Meditekstiilin asiakaspalvelun puoleen.

Meditekstiilillä on oikeus olla hyväksymättä tilausta. Meditekstiili pyrkii pitämään tuotteiden ajantasaisen saatavuustiedot verkkokaupassa. Meditekstiili ottaa asiakkaaseen yhteyttä mahdollisimman pian, jos tuotetta ei ole saatavilla, pyrimme ensisijaisesti tarjoamaan korvaavaa tuotetta.

MAKSAMINEN

Jos tilaajana toimii yksityishenkilö, maksetaan tuotteet postiennakolla tai tilisiirrolla ennakkoon. Jos valitset ennakkosuorituksen, lähetämme tuotteet, kun suoritus on näkyvissä. Halutessasi voit nopeuttaa tilauksen etenemistä lähettämällä kuitin maksusta asiakaspalveluumme.

Jos tilaajana toimii yritys, on mahdollista saada tuotteet laskulla (14 PV netto).

Jos syötätte y-tunnuksen tilausta tehdessänne, lähetämme teille automaattisesti laskun.

Ensisijainen laskutustapa on verkkolasku, asiakkaan on ilmoitettava verkkolaskuosoite ja operaattori tilauksen yhteydessä.

Paperilaskuista veloitamme 3,50 alv 24 %

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle, kunnes koko kauppahinta on maksettu eikä velallisella ole oikeutta luovuttaa omaisuutta edelleen, liittää sitä muuhun omaisuuteen tai muutoin määrätä omaisuudesta omistajan tavoin.

POSTI

Kuluttaja-asiakkaiden tilaukset toimitetaan postipakettina lähimpään postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Yritysasiakkaiden tilaukset toimitetaan arkena yrityksen toimipisteeseen. Palveluun kuuluu ovelle toimitus kerran, posti ei soita ennen toimitusta. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, paketin voi noutaa postin toimipisteestä.

Posti säilyttää pakettia yhden viikon ajan. Noutamatta jätetystä paketeista perimme postikulut.

TOIMITUSKULUT

Alle 300 ‚ā¨ tilauksista perimme 15 ‚ā¨ alv 24 % toimituskulut. (postiennakko)

Jos tilaatte laskulla, perimme alle 300 ‚ā¨ tilauksista 15‚ā¨ alv 24 % pientoimituslis√§n.

Jos haluatte tehd√§ yhteistilauksen ja eritell√§ tuotteet usealle laskulle veloitamme 3,50 ‚ā¨ alv 24 % per lasku.

VIIV√ĄSTYSKORKO

Viivästyskorkomme on 10 %.

HINNAT

Verkkokaupassa voit valita haluatko selailla tuotteita sis. alv 0% vai alv 24 % hinnoilla. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Jos verkkokaupassa on ilmoitettu virheellinen hinta, Meditekstiili ei ole velvoitettu myymään tuotetta kyseisellä hinnalla. Tällä tarkoitetaan selkeitä hintavirheitä, joissa hinta poikkeaa olennaisesti tuotteen oikeasta hinnasta.

Voimassa olevista sopimushinnoista on ilmoitettava ennen tilauksen tekemistä. Kirjautuneena asiakkaana sopimushinnat saadaan sopimuksen näkyviin verkkokauppaan.

TOIMITUSAIKA

Varastotuotteet pyrit√§√§n l√§hett√§m√§√§n mahdollisimman pian. Varastotuotteille toimitusaika on tavallisesti noin 3‚Äď5 arkip√§iv√§√§. Toimitusaika alkaa tilauksen vahvistuksen j√§lkeen. Huomioithan, ett√§ yleiset pyh√§t ja henkil√∂kunnan lomat pident√§v√§t toimitusaikoja.

Mikäli tilaamaanne tuotetta ei löydy valmiina varastosta, varaamme aikaa sen tuotantoon tapauskohtaisesti riippuen tilauksen määrästä. Tilaustuotteiden toimitusajat sovitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Kuluttaja-asiakkaille on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Emme hyvitä tuotteiden palautuksesta koituneinta kustannuksia. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee ainoastaan kuluttaja-asiakkaita.

1. Halutessasi vaihtaa tai palauttaa tuotteen otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse myynti@meditekstiili.fi tai puhelimitse 02 529 4400 tilataksesi palautus- ja vaihtolomakkeen.  Vaihto- ja palautusoikeus on voimassa 14 vuorokautta tuotteen vastaanottamisesta.

2. Täytäthän lomakkeen huolella ja vaihtotapauksissa merkitset selkeästi mihin tuotteeseen haluat vaihtaa, koon ja värin sekä tuotenumeron. Huomioithan, että lähetämme uuden tuotteen vasta kun palautus on saapunut varastollemme.

3. Tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen, jotta voimme hyväksyä palautuksen.

4. Lähetäthän tuotteen meille takaisin alkuperäisessä pakkauksessaan, lähetyslistan ja palautus-/vaihtolomakkeen kera.

5. Huomioithan, että palautus- ja vaihtotapauksissa lähetyskulut jäävät asiakkaan maksettaviksi. Vaihtotapauksissa emme peri toimituskuluja korvaavan tuotteen/tuotteiden lähetyksestä. Perimme myös toimituskulut asiakkaalta, jos tuotteita vaihdetaan enemmän kuin kerran.

6. Vaihto- ja palautusoikeus eivät koske mittatilaustöitä tai tuotteita, joihin on tehty muutoksia asiakkaan toiveesta (brodeeraus, nimikointi, mitta/mallimuutokset yms.)

7. Emme lunasta lähetyksiä emmekä ota vastaan postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

8. Jos tilattua pakettia ei lunasteta ja se palautuu meille, huomioithan että lunastamatonta pakettia ei käsitellä palautuksena ja tämän vuoksi pidätämme oikeuden olla hyväksymättä palautusta ja olla lähettämättä uusia tilauksia.

9. Mikäli tilaaja palauttaa koko tilauksensa takaisin, saa hän vain tuotteiden summan rahapalautuksena. Toimituskuluja ei palauteta takaisin asiakkaalle.

REKLAMAATIO

Ostaja on tarkastanut haluamissaan määrin kaupan kohteena olevien tuotteiden määrät ja laadun. Ostaja vastaanottaa tuotteet määrien ja laadun osalta sellaisena kuin ne ovat ostajalle luovutettaessa.

1. Mikäli tuotteessa ilmenee virhe, tai lähetys on ollut virheellinen, otathan heti yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@meditekstiili.fi tai 02 529 4400 saadaksesi ohjeet tuotteen palautukseen ja reklamointiin. Huomio että soittoa ei lasketa vielä reklamoinniksi. Reklamointi katsotaan tapahtuneeksi sinä ajankohtana, kun kirjallinen reklamointi on vastaanotettu sähköpostitse osoitteeseen: myynti@meditekstiili.fi.

2. Reklamaatiotapauksissa ensisijaisesti pyrimme korjaamaan tuotteen. Jos korjaaminen ei ole mahdollista korvaamme ja vaihdamme vialliset tai virheellisesti toimitetut tuotteet ilman lisäveloitusta, lähetys tapahtuu tällöin kustannuksellamme.

4. Ilmoitus tuotteen viasta tai virheestä on tehtävä kirjallisesti 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

5. Viallinen tuote on lähetettävä meille takaisin selvitystyötä varten. Lähetäthän tuotteen takaisin alkuperäisessä pakkauksessaan, liittäen mukaan selvityksen reklamaation syystä, lähetyslistan, laskun tai kuitin maksusta.

HENKIL√ĖTIETOJEN K√ĄSITTELY

Meditekstiili käsittelee henkilötietoja voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaan.

YLIVOIMAINEN ESTE

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa Meditekstiili ei vastaa toimituksen viivästymisestä tai muusta sopimusrikkomuksesta. Ylivoimaisen esteen sattuessa Meditekstiili ei vastaa asiakkaalle koituvista välillisistä vahingoista.

EHTOJEN MUUTTAMINEN

Meditekstiili pidättää oikeuden tehdä muutoksia verkkokaupan ehtoihin. Asiakas hyväksyy kuullonkin voimassa olevat ehdot käyttämällä palvelua.